Samenwerking met VERAS

VERAS (Vereniging voor Aannemers in de Sloop) is de belangenvereniging voor sloopaannemers in Nederland. VERAS is per 1 januari 2009 ontstaan uit samenwerking tussen de brancheverenigingen Babex en VS (Vereniging van Sloopaannemers) en telt momenteel ongeveer 90 leden.

OBM heeft een sterke samenwerking met VERAS, een samenwerking die de expertise en kracht van OBM toont. Nog niet overtuigd? Dit schrijft VERAS over ons:

OBM is makelaar in assurantiën en heeft zich gespecialiseerd in het verzekeren van bouwrisico’s en aansprakelijkheidsrisico’s. Samen met het bestuur van VERAS heeft OBM een productoplossing voor asbestrisico’s ontwikkeld.

Wij kunnen VERAS-leden een exclusieve collectiviteitsregeling  bieden waarbij korting op de premie kan worden gegeven, evenals een korting bij een gunstig schadeverloop. Het product kan los worden gesloten, dus naast uw bestaande aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven en beroepen (de zogenaamde AVB). U kunt deze verzekering echter ook onderdeel laten zijn van de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven en beroepen.

Tel: 072 - 527 2620 | Mail: info@obmassuradeuren.nl

OBM Assuradeuren B.V. | Postbus 1111 | 1810 KC Alkmaar