Zo zien wij dat

Asbestinventarisatiebedrijven

Asbestinventarisatie is uw business, als specialisme of als onderdeel van uw organisatie. Als u uw werk heeft gedaan, hebben oude gebouwen hun asbestgeheimen onthuld. Dat wil zeggen: voor zover mogelijk. En dat is precies één van de kenmerken van uw specialisme.

Heeft u al eens ervaren hoe groot de risico’s zijn die u als inventariseerder loopt? Uw bedrijf is tenslotte verantwoordelijk voor de uitgevoerde rapportages. Een kleine omissie kan leiden tot een torenhoge claim, die in het ergste geval de continuïteit van uw organisatie in gevaar brengt. OBM Assuradeuren B.V. weet er alles van.

Wellicht beschikt uw organisatie over een bedrijfsaansprakelijkheidverzekering. Daarmee dekt u inderdaad belangrijke risico’s af maar zodra er asbest in het spel is, heeft u een probleem. Een paar voorbeelden: Stel u wordt aansprakelijk gesteld door een derde omdat zij door uw foutief handelen in aanraking is geweest met asbest. Wie betaalt dan haar letselschade? Of door uw foutief handelen wordt een ruimte besmet met asbest. Wie betaalt dan de extra opruimingskosten?

Goed en veilig werken begint bij sluitende leveringsvoorwaarden. Daarin kunt u al veel problemen voorkomen door duidelijkheid te scheppen over verantwoordelijkheden en aansprakelijkheid. Daarnaast kunt u niet zonder een (beroeps)aansprakelijkheidsverzekering. Maar dan wel een die ook het risico van asbest dekt.

De asbestpolis van OBM Assuradeuren B.V. is zo’n verzekering, ontwikkeld met een kritische kijk op de specifieke behoeften van organisaties die (ook) actief zijn op het gebied van asbestinventarisatie.

Tel: 072 - 527 2620 | Mail: info@obmassuradeuren.nl

OBM Assuradeuren B.V. | Postbus 1111 | 1810 KC Alkmaar