Asbestsanering

Asbestverwijderingsbedrijven

Slopen of renoveren wordt saneren zodra er asbest opduikt. Werk waarin u gespecialiseerd bent en wat opdrachtgevers aan u toe durven te vertrouwen. Maar met alle zorgen die u hen uit handen neemt, neemt u ook risico’s op u. Grote risico’s, waarvoor u als uitvoerder van de werkzaamheden met uw bedrijf aansprakelijk kunt worden gesteld.

Zelfs als uw onderneming een bedrijfsaansprakelijkheidverzekering heeft afgesloten, zijn de risico’s van asbest vaak niet gedekt. Terwijl de financiële consequenties van schade door asbest juist enorm kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan uw aansprakelijkheid als werkgever indien uw werknemer door een fout in aanraking komt met asbest. En wat als een ruimte besmet raakt met asbest door een fout van uw medewerker? Zulke risico’s kan uw organisatie zich niet veroorloven.

Goed en veilig werken begint bij sluitende leveringsvoorwaarden. Daarin kunt u al veel problemen voorkomen door duidelijkheid te scheppen over verantwoordelijkheden en aansprakelijkheid. Daarnaast kunt u niet zonder een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Maar dan wel een die ook het risico van asbest dekt.

De Asbestpolis van OBM Assuradeuren B.V. is zo’n verzekering. Een unieke oplossing, waarmee u als asbestsaneerder het overzicht en de rust bewaart.

Tel: 072 - 527 2620 | Mail: info@obmassuradeuren.nl

OBM Assuradeuren B.V. | Postbus 1111 | 1810 KC Alkmaar