Intermediair

Bent u een intermediair en wilt u met OBM samenwerken? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Uw relaties vertrouwen op uw advies. Op de verzekeringen die zij via u sluiten. Als intermediair speelt u een belangrijke rol bij het beperken van hun risico’s. En die zijn groot, vooral in de bouw. Dit maakt uw positie in deze complexe branche met grote spelers en kleine lettertjes allesbehalve vrijblijvend.

Zowel tijdens als na een project kan er van alles misgaan, met letsel- en materiële schade als gevolg. Voor bouwondernemers is het dan ook niet de vraag of ze zich hiervoor moeten verzekeren, maar hoe. Dit probleem komt u vast bekend voor. OBM. komt met de oplossing.

Wij weten dat kennis het verschil maakt. Als specialist combineren wij een diepgaand begrip van hun branche met expertkennis op het gebied van verzekeringen. Wij ontwikkelen producten die u niet langer afhankelijk maken van de heersende orde van verzekeraars en makelaars.  Als branchespecialist kennen wij de belangen en de risico’s in de bouw door en door. Wij weten aan welke voorwaarden  een  goede  polis  moet  voldoen.  OBM.  heeft niet alleen de kennis in huis om zelf producten te ontwikkelen, maar weet ook de weg in de wereld van risicodragers. Met unieke verzekeringen als resultaat.

Tel: 072 - 527 2620 | Mail: info@obmassuradeuren.nl

OBM Assuradeuren B.V. | Postbus 1111 | 1810 KC Alkmaar