Waarom OBM?

Verstand van verzekeren

U bent op zoek naar een partij die verzekeringskennis en ervaring combineert tot heldere productoplossingen. OBM denkt in mogelijkheden en tracht keer op keer het maximale resultaat voor u te behalen. We delen onze kennis graag met onze relaties. Deze input wordt door onze relaties zeer gewaardeerd. Een bredere kijk op het geheel geeft soms nieuwe inzichten waar onze relaties hun voordeel mee kunnen doen. OBM is meer dan een partner waar u uw verzekeringsdekking inkoopt.

Altijd een up-to-date polis

Als onafhankelijk specialist in risicomanagement en verzekeringsoplossingen, streven we naar een duurzame relatie met u. Een relatie waarin risicomanagement centraal staat. Wij inventariseren voortdurend welke consequenties de ontwikkelingen binnen uw bedrijf hebben voor de risico’s die u loopt – en voor uw AVB. U beschikt daardoor altijd over een up-to-date polis. Zo staat u niet voor verrassingen bij schade. Dat is de accuratesse die zo kenmerkend is voor OBM.

Specialisten op het gebied van schade

Is er sprake van schade, dan komen wij meteen in actie. We laten de afwikkeling niet van de verzekeringsmaatschappij afhangen, maar zoeken actief naar een oplossing. Daarbij werken we samen met experts. Door onze bemiddeling hebben al veel van onze klanten en hun tegenpartij een creatieve oplossing gevonden die recht deed aan de wederzijdse belangen. Dat is werk voor gevorderden.

Tel: 072 - 527 2620 | Mail: info@obmassuradeuren.nl

OBM Assuradeuren B.V. | Postbus 1111 | 1810 KC Alkmaar